Conferinta biblica de echipare in slujire la Faget

conferinta slujitoriBiserica Crestina Baptista “Betel” din Faget, organizeaza Sambata, 23 noiembrie, intre orele 9:00 si 13:00, o coferinta biblica de echipare pentru slujire. Aceasta conferinta se adreseaza pastorilor, diaconilor si tuturor celor ce iubesc Cuvantul si doresc aprofundarea Lui, din bisericile din zona Faget si nu numai. Tema conferintei este: “Otravirea Bisericii”, iar cel care va aduce mesajul Cuvantului lui Dumnezeu este, pastor. dr. Beniamin Costea de la Arad. Programul conferintei va fi urmatorul:

  • 9:00 – 9:30 – Timp de rugaciune impreuna pentru bisericile din zona, din comunitate si din tara
  • 9:30 – 10:50 – Sesiunea I,Expunerea subiectului: Benaimin Costea
  • 10:50 – 11:10 – Pauza (cafea)
  • 11:10 – 12:20 – Sesiunea a II-a,Expunerea subiectului: Pastor Beniamin Costea
  • 12:20 – 12:30 – Pauza
  • 12:30 – 13:00 – Sesiunea a III-a, Intrebari si raspunsuri
Pentru o buna organizare, va rugam sa confirmati prezenta la aceasta conferinta pana vineri, 22 noiembrie, la telefon: 0745-631653, sau prin e-mail la adresa: iliebledea@gmail.com. Va asteptam cu drag!
conferinta slujitori

One thought on “Conferinta biblica de echipare in slujire la Faget

  1. Oare de ce asa putin participanti pentru o tema asa de importanta ? Lecturand subiectele prezentate la conferinta constat ca din fericire mai exista astazi si baptisti constienti de devierile din Biserica contemporana si chiar optimisti ca pot stopa aceasta evolutie.Personal nu sunt atat de optimist (din moment ce majoritatea accepta devierile “modernismului”) dar ma intreb de ce nu exista precupare la nivel central de aceste aspecte atat de importante ce privesc Biserica ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *