Homosexualitatea este păcat!

2_Oradea-Viorel IUGA_presedintele ales al Cultului baptist      din RomaniaTrăim vremuri grele. Dacă cineva ne-ar fi spus lucrurile acestea cu câţiva ani în urmă, nu am fi crezut. Lumea este inundată de homosexuali. Acum, nu mai vorbim doar de excepţii sau de anumite locuri precum centrele muncitoreşti de altădată. Astăzi, sunt pline guvernele, partidele, închisorile, cluburile etc. Mass-media nu face excepţie. Cei care aparţin acestei categorii, fac tot ce le stă în putinţă ca să îşi propage ideile şi să atragă adepţi. Filmele, revistele şi talk showurile sunt pline de homosexuali sau de susţinători ai acestora. Spre ruşinea ei şi spre nefericirea noastră, homosexualitatea atacă cu înverşunare şi bisericile.

Se îngroaşă numărul oficialilor care practică şi care promovează homosexualitatea ca o alternativă şi ca un lucru îngăduit, permis de Dumnezeu. Ce ruşine! Ce stare dezgustătoare! Ţinând cont de ceea ce spune Scriptura, vreau să vin în faţa voastră cu un sfat, cu o rugăminte fierbinte: nu fiţi homosexuali! Nu acceptaţi ideea nici în minte şi nici în trăire. Aveţi grijă de dorinţele voastre, dar mai ales de dorinţele Domnului. El cere sfinţire, curăţie şi normalitate. El cere să trăim pentru ceea ce am fost creaţi. Apoi, cred că este foarte important să fim atenţi le relaţiile din casele noastre. Nevestelor, nu îi împingeţi pe soţii voştri spre homosexualitate. Soţilor, aveţi grijă de soţii şi nu le împingeţi spre homosexualitate. Părinţilor, observaţi şi corectaţi pornirile păcătoase şi înclinaţiile rele ale copiilor din fragedă tinereţe. Tinerilor, nu credeţi minciunile generaţiei prezente.

Aberaţii şi anormalităţi au fost din totdeauna, dar ele au fost pedepsite, nu acceptate şi nici scuzate. Să ne păstrăm curaţi şi concomitent să veghem şi să lucrăm la curăţia altora.Roagă-te şi astăzi ca Domnul să îţi dea putere de biruinţă şi să îi ajute pe toţi cei care cer sincer eliberarea din această mocirlă devenită pentru unii de curând „oficială”.

Pastor Viorel Iuga