Liderii politici vor Referendumul pentru Familie la Paștele cailor…

Că politicienii noștri ne cred naivi, proști sau creduli, sper că nu mai este o surpriză pentru nimeni. Când au văzut că trei milioane de cetățeni au semnat pentru modificarea unui articol din Constituție, în sensul definirii clare a căsătoriei, care mai de care s-au grăbit să-și arate susținerea. Câțiva cu sinceritate, cei mai mulți de pe buze…adică pentru voturi. Însă majoritatea liderilor politici au același mesaj, susținerea referendumului de modificare a Constituției, dar nu acum, ci la Paștele cailor. 

Acum unii se pregătesc de mitinguri pentru susținerea “familiei tradiționale”, zic ei, dar în realitate este doar o confiscare a unui demers sincer și curat, pe care nu știu cum să-l murdărească mai bine. Această abordare reprezintă un profund dispreț față de cetățenii Romaniei și o bătaie de joc față de trei milioane de cetățeni care și-au exprimat dorința sub semnatură. Mai mult, alții afirmă că dorința cetățenilor de a defini prin referendum căsătoria este fanatism religios. Din această perspectivă toți cei care au convingeri creștine sau apără familia normală și naturală sunt niște dezechilibrați periculoși pentru societate. 
 
Stimați politicieni, vă rugam să luați act de faptul că, nu suntem nici fanatici și nici proști ca să vă tot bateți joc de noi. Suntem oameni responsabili, cu credință în Dumnezeu, cu dragoste față de familiile noastre și față de țara noastră. Am semnat trei milioane, dar suntem mult mai mulți și suntem conștienți de responsabilitatea de a ne apăra familia, Biserica și națiunea de nelegiuirile care aduc pedeapsa lui Dumnezeu, distrugerea familiei, a Bisericii și a neamului. 
 
Nu suntem fanatici, dar suntem hotărâți și conștienți de valoarea votului nostru. Ne veți vedea implicați în “problemele cetății” și ne veți vedea mergând la vot, dar nu ca unii care nu știm cu cine votam. Nu suntem nici proști sau naivi, suntem conștienți că unii dintre voi vreți mitinguri în loc să faceți legi corecte. Dacă tot sunteți așa de mari susținători ai “familiei tradiționale”, luați-vă toate nevestele cu voi la miting și luați-vă și amantele ca să fie bătaia de joc completă.
 
Și unii și alții vă jucați cu Dumnezeu și luptați împotriva lui Dumnezeu. Istoria însă, e plină de oameni care au luptat împotriva lui Dumnezeu și au pierdut. Iar cine nu învață din istorie o va repeta, cu siguranță.
 
Samy Tuțac