Maranata – o ambasadă a Lui Dumnezeu în care puteţi investi pentru veşnicie!

Biserica Baptistă Maranata din Timişoara s-a născut după un travaliu de 7 ani în care am existat ca şi proiect dar fără să avem un locaş unde să ne întâlnim şi să celebrăm în închinare la adresa Dumnezeului nostru mare şi vrednic de laudă.

După 7 ani de pregătire, in octombrie 2005, am trecut la a doua etapă de 7 ani care  a debutat cu deschiderea unei capele (care figurează ca şi organizare de şantier). De mai bine de 6 ani suntem în acest şantier şi în ciuda crizei nu ne-am oprit din lucrări.

Intenţionăm, dacă Dumnezeu ne ajută, pe 7 octombrie 2012 să intrăm în noul sanctuar şi mijlocim la Tatăl nostru pentru resursele de care mai avem nevoie pentru a putea face ca acest vis al nostru să devină realitate. Am plecat la drum cu un grup de 30 de fraţi şi surori si acum suntem 130 membrii, ceea ce face ca aerul din micuţa capelă să devină de multe ori de nerespirat.

Nădăjduim ca în următoarea etapă de 7 ani să vedem cel puţin dublat numărul credincioşilor de la Maranata, ceea ce înseamnă că vom fi la capacitate în noua sală, iar dacă Domnul dă har suntem hotărâţi să trecem la două sau la trei servicii. Între timp am plantat cu ajutorul Domnului o biserică în Albina.

Dacă Domnul Isus vă pune pe imimă această lucrare vă puteţi ruga pentru noi iar dacă doriţi să ne ajutaţi puteţi face o donaţie în contul bisericii:

RON RO33 BTRL 0360 1205 K458 75XX Banca Transilvania, Sucursala Timişoara

EUR RO08 BTRL 0360 4205 K458 75XX Banca Transilvania, Sucursala Timişoara

CUI:    16 59 46 86

Am încheiat tavanele, pereţii sunt tencuiţi, instalaţiile electrice şi sanitare sunt gata, dar am mai avea nevoie de fonduri pentru a monta corpurile de iluminat, a pune gresia, faianţa, a finisa şi a zugrăvi tavanele şi pereţi, a cumpăra sistemul de sonorizare, mocheta şi scaunele şi a face branşamentele la curent, gaz, apă şi canal.

Puteţi vă vedeţi lucrarea la adresa:

Biserica Creştină Baptistă Maranata, Str. Versului – Sănătăţii, Timişoara, 300472, Timiş România sau puteţi accesa pagina noastră de web: www.maranatatm.ro.

Dacă doriţi să primiți mai multe informații, puteţi contacta pastorii bisericii:

Pastor Jean Chiforeanu

Tel: +4 0722 254 547
E-mail:  mjchiforeanu@yahoo.com

Pastor Remus Runcan

Tel : +4 0731 356 778
E-mail : rpruncan@yahoo.com

Vă mulţumim şi credem că ne puteţi ajuta prin rugăciune şi prin dărniciile dumneavoastră. Dorim să continuăm aşa cum am început să facem lucrarea Lui Dumnezeu cu resursele Lui Dumnezeu!