Săptămâna Căsătoriei-Tabără virtuală pentru cei căsătoriți…

Vă invităm să sărbătorim împreună Săptămâna Căsătoriei (7-14 Februarie), făcându-vă timp zilnic pentru a medita și a vă ruga împreună cu soțul/soția.

Tema acestei tabere virtuale este ”Căsătoria: Creată pentru un scop”. Această tabără virtuală vă va ajuta să reflectați asupra a ceea ce face căsătoria unică, așa cum a fost instituită de Dumnezeu, între un bărbat și o femeie, ca bază pentru familie și societate.

În fiecare dimineață din această perioadă, exeptând ziua de Duminică, la ora 7:30 vom posta pe pagina Biserica Baptistă Providența Timișoara un text care descrie unul din scopurile căsătoriei. Fiecare text va fi însoțit de câteva întrebări la care vă încurajăm să răspundeți împreună, iar apoi să petreceți un timp de rugăciune pentru familia voastră.

Cu speranța că această provocare va fi benefică pentru fiecare participant, ne îndreptăm gândul într-o rugăciune către Creatorul Căsătoriei:

Dumnezeule Atotputernic și veșnic, ai binecuvântat unirea soțului și soției, pentru ca noi să cugetăm la unirea lui Cristos cu Biserica Sa: privește cu bunătate spre noi. Reînnoiește legământul nostru de căsătorie. Sporește dragostea Ta în noi și întărește-ne legătura de pace, astfel încât, [cu copiii noștri], să ne bucurăm întotdeauna de darul binecuvântării Tale. Ne rugăm în Numele lui Cristos, Domnul nostru. Amin!