40 de ani de la dezincriminarea AVORTULUI in America

In urma cu patru ani președintele american Barak Obama era investit in funcția de președinte al Statelor Unite, iar prima lege pe care a aprobat-o in chiar saptamana aceea a fost susținerea programelor de promovarea a AVORTULUI in mai multe tari din lumea a treia prin fonduri guvernametale americane.

Dupa patru ani, in fata unui nou mandat care a inceput in aceasta luna, agenda prezidențiala de la Casa Alba nu se dezminte: avortul este primul pe lista, promovarea homosexualitatii si legiferarea casatoriilor homosexuale in toate cele 50 de state americane in următorii patru ani.

Asistam la o continuitate a coruptiei si degradarii morale ce include si programul de exterminare a populației prin programe guvernamentale legiferate de ucidere in masa prin avort, ce-l fac pe Hitler sa arate ca o pisica blanda, “din 1973 pina in prezent peste 55 de milioane de copii nenascuti au fost avortati in SUA. O cifra enorma care iti zguduie constiinta. Aproape de trei ori populatia Romaniei!” conform datelor AFR.

AFR (Asociatia Familiilor din Romania) a prezentat un raport cutremurator preluat de peste ocean, ce afirma ca din 1973 in urma deciziei Curtii Supreme formată din cei 9 judecători “56 de milioane de copii n-au mai apucat să vadă lumina zilei, ucisi acolo unde ar fi trebuit să fie pentru ei cel mai sigur loc de pe pământ. Cifra oficială este de 55.772.015 avorturi, dacă vrem să fim scrupulosi. Adică, 1,394 milioane avorturi în fiecare an, 116.191 în fiecare lună, 26.813 în fiecare săptămână, 3.820 în fiecare zi.”

La aceasta situația tragica a “libertatii” de exprimare s-a ajuns si printr-o diferența ce exista in chiar linia intai a frontului in acest razboi “diferenta mare intre clinicile de avort si cele de consiliere este ca primele sunt finantate si din fonduri publice federale, pe cand cele din urma sunt finantate doar din donatiile private ale crestinilor. Cu toate acestea, numarul centrelor de consiliere este cu aproape 1000 mai mare decat numarul clinicilor de avort” afirma AFR.

Am dezincriminat AVORTUL înaintea oamenilor si am incriminat SUFLETUL înaintea lui Dumnezeu.

Ovidiu Petric