Adevărata miză a activiștilor gay: Familia nu ar trebui să mai existe…

De ce am fi deranjați de niște evenimente aparent nevinovate, cum ar fi “Pride Week”? În realitate lucrurile sunt mult mai grave decât încercările disperate ale unor ong-iști de a-și legaliza perversiunile. În numele corectitudinii politice, a unei așa zise legalități, oameni corupți în adâncul sufletului lor și-au făcut un ideal din distrugerea oricărei autorități spirituale și mai ales a acelora care refuză pe față asimilarea. Redau mai jos declarația sinceră a activistei gay Masha Gessen, preluată de mai multă vreme de pe un site de știri:

“Căsătoria dintre homosexuali este un lucru cât se poate de simplu şi care nu necesită multă dezbatere, pe atât de normal şi de clar pe cât este distrugerea instituţiei familiei. Familia nu ar trebui să mai existe. Eforturile depuse pentru legalizarea căsătoriei dintre homosexuali sunt de fapt şi de drept o minciună, o diversiune, în legătură cu ceea ce vom face din căsătorie odată ajunşi în acel punct – minţim când spunem că instituţia familiei nu se va schimba. Acesta este un neadevăr…Familia se va schimba şi trebuie să se schimbe. Părerea mea este că familia nici nu ar trebui să existe. Şi spun acest lucru pentru că nu-mi place să construiesc ficţiuni în viaţa mea.”

Oameni pervertiți sexual și-au propus să distrugă prima instituție creată de Dumnezeu, familia. Aceasta este o problemă morală majoră pentru societatea noastră. De aceea trebuie să ne exprimăm poziția public și să apărăm valorile în care credem. De aceea trebuie să se audă vocile noastre în aceste vremuri ciudate. Să ne rugăm ca Dumnezeu să protejeze România de flagelul LGBT, dar în același timp, în dragoste, să exprimăm public adevărul lui Dumnezeu…”Fiindcă plata păcatului este moartea, dar darul lui Dumnezeu este viața veșnică în Cristos Isus, Domnul nostru” (Romani 6:23).

Samy Tuțac