Aeropagus: Lansare de carte: „Capcanele Facebook-ului”, de Remus Runcan

Capcanele Facebook-uluiCentrul Areopagus din Timișoara vă invită miercuri, 11 mai 2016, de la orele 19.00, la lansarea cărţii „Capcanele Facebook-ului”, de Remus Runcan.

Întâlnirea va avea loc la sediul Centrului Areopagus din Calea Martirilor nr 104, Timișoara. Vă rugăm să confirmați participarea la inscrieri@areopagus.ro

REMUS RUNCAN este licenţiat al Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, în domeniul Teologie, specializarea Teologie Baptistă Pastorală, din anul 1996. În anul 2002, a primit titlul de Master of Arts laTCM International Institute Viena, Austria. În acelaşi an, a absolvit cursul postuniversitar Practica Asistenţei Sociale Orientată Spiritual, la Universitatea de Vest din Timişoara.

În 2003, a urmat cursul postuniversitar Management competitiv, resurse umane, financiare şi marketing, la Universitatea Politehnică din Timişoara. În anul 2016, a susţinut teza de doctorat în cadrul Şcolii Doctorale de Sociologie de la Universitatea de Vest din Timişoara, cu tema “Comunicarea virtuală şi efectele ei asupra relaţiilor umane. Capcanele Facebook-ului”.

În prezent, este pastor şi conferenţiar la diferite simpozioane naţionale şi internaţionale, invitat la diferite posturi de radio şi televiziune creştine şi laice. Domeniile de interes ştiinţific sunt legate de: teologie practică, asistenţă socială, comunicare, educaţie şi Facebook.

Capcanele Facebook-ului