Apel către senatorii Partidului Național Liberal…

Doamnelor și domnilor senatori,

Vă scriu în calitate de fost membru al PNL într-o perioadă grea (1990-1992) pentru acest partid cu un trecut istoric impresionant. Am părăsit PNL datorită incompatibilității dintre slujirea pastorală și activitatea politică în cadrul unui partid. Vă scriu pentru că marți 11 Septembrie 2018 va trebui să luați una din cele mai importante decizii în calitate de senatori ai României.

Vă reamintesc că prin voia lui Dumnezeu și alegerea cetățenilor României aveți ocazia să slujiți națiunea română în calitate de senatori ai celui mai vechi și mai important partid din istoria României. Partidul Național Liberal a făcut România modernă, a adus regalitatea și a contribuit decisiv la realizarea celui mai mare vis al națiunii române, România Mare.

Vă reamintesc că Partidul Național Liberal a fost gata să înfrunte închisorile comuniste de dragul libertății și democrației. De asemenea, Partidul Național Liberal a devenit unul din partidele importantante după Revoluția din 1989, partid ce a îmbinat cel mai bine componenta națională și cea de modernitate și dezvoltare a națiunii române.

Doamnelor și domnilor senatori,

Nu distrugeți moștenirea și trecutul impresionant al acestui partid! Nu distrugeți componenta național-patriotică a Partidului Național Liberal! Nu distrugeți viitorul copiilor noștri și al națiunii noastre! 

Nu îndepărtați electoratul conservator de dreapta de partidul dumneavoastră! Nu distrugeți șansa Partidului Național Liberal de a da președintele României pentru încă cinci ani! Nu ratați șansa istorică de a da un vot pozitiv pentru cea mai importantă componentă a națiunii, familia.

Vă cer, cu respectul care vi se cuvine, ca marți 11 Septembrie 2018, la votul din plenul Senatului României, să votați în favoarea Referendumului pentru căsătorie. La 100 de ani de la Marea Unire, cu gândul la părinții dumneavoastră și privind înainte la viitorul copiilor dumneavoastră, faceți ceva frumos pentru România. Așa să vă ajute Dumnezeu!

Cu respect,

Pastor Samy Tuțac, Timișoara