APEL LA RUGĂCIUNE PENTRU VASLUI

IMG_1162

Luni seara am primit acest mesaj de la Gabriela, o tânără creștină, din orașul Vaslui:”…îndrăznesc să-mi exprim o rugăminte și anume, propuneți o perioadă de rugăciune pentru orașul și județul Vaslui pentru o trezire la o viață de credință autentică, iar credincioșii să se implice și social în județul acesta. Cu credința că nu veți ignora această parte de țară și rugămintea aceasta, vă mulțumesc și fiți binecuvântați!”

Situația din Județul Vaslui, un județ cunoscut mai ales pentru sărăcie, consum de alcool, crime și promiscuitate sexuală, este una extrem de gravă și dificil de rezolvat. Dincolo însă de mizeriile prin care s-au remarcat în ultima vreme, în județul Vaslui trăiesc mulți oameni minunați, credincioși sinceri care caută să-L reprezinte cu cinste pe Cristos în contextul de acolo. Ei au nevoie de sprijinul nostru și mai ales de rugăciunile noastre.

Îndrăznesc să chem, în perioada 27 Iulie-2 August 2015, credincioșii și Bisericile de orice confesiune, din țară și diaspora, să se alăture Bisericilor din Comunitatea Baptistă Timișoara, la 7 zile de RUGĂCIUNE pentru VASLUI. Ne putem ruga în casele noastre sau în grupuri de-a lungul săptămânii, iar Duminică 2 August ne putem unii toți într-o rugăciune în Bisericile noastre locale.

Pornind de la apelul Gabrielei, sunt convins că Dumnezeu ne va călăuzi să cerem îndurarea Lui peste acest județ, eliberarea de vicii și promiscuitate a celor robiți de Diavolul și putere de mărturie prin Duhul Sfânt pentru credincioșii din Vaslui. Este vremea să părăsim zona noastră de confort! Este vremea să ne pese! Este vremea să ne implicam! Dacă nu pentru aceasta, atunci pentru ce? Daca nu acum, atunci când? Dacă nu noi, atunci cine?

Pastor Samy Tuțac

Președinte Comunitatea Baptistă Timișoara