Apelul Uniunii Baptiste din România pentru ajutorarea credincioşilor din Serbia

serbia-inundatiiAvand in vedere situatia exceptionala din Serbia si Bosnia Hertegovina creata de recentele inundatii si constientizand faptul ca exista o acuta nevoie de sprijin, in special pentru fratii nostri de credinta din aceste tari, Uniunea Baptista din Romania, prin intermediul Comunitatii Baptiste Bucuresti, a decis sa dea o mana de ajutor fratilor aflati in nevoi.

Saptamana viitoare in data de 30 05 2014 va pleca din Bucuresti un camion cu alimente pentru fratii credinciosi din aceste tari. Pastorii si bisericile din Comunitatea de Bucuresti sunt chemati sa participe la aceasta actiune de ajutorare cu alimente neperisabile. Strangerea de ajutoare se va incheia in data de 29. 05 orele 12.00 cand camionul cu alimente va pleca spre comunitatile de credinciosi baptisti afectate de inundatii.
 
 
Aceste alimente vor fi distribuite prin intermediul Fundatiei Betania facebook.com/bethany.romania Persoana de contact Aurel Mercioniu 0752 158183 sau betaniaromania@gmail.com.

 
Uniunea Baptista din Romania doreste sa faciliteze si alte eforturi de sprijinire a situatie din Serbia si Bosnia Hertegovina. Cei interesati sa ajute si care doresc sa se implice sunt rugati sa ia legatura cu Secretariatul Uniunii la telefon: 021 430 1060 (intre orele 9:00 – 17:00) sau prin email la: uniuneabaptista@gmail.com.