Baptistii din Virginia in vizita in judetul Timis

virginia (1)Vineri seara (15 martie), 3 dintre liderii delegatiei Conventiei Baptiste din Virginia au sosit la Timisoara. Este vorba despre Craig Waddell-coordonatorul proiectelor misionare, Weldorf Orrock-coordonatorul departamantului de tineret si Maria Lynn-coordonatoarea departamentului de femei.

Delegatia din Virginia a avut numeroase intalniri pe parcursul zilelor de sambata si duminica. Sambata dimineata, la Hotelul Parc din Buzias, delegatia americana s-a intalnit cu comitetele Comunitatilor Baptiste Timisoara si Caras-Severin, dar si cu comitetul departamentului de femei din cadrul Comunitatii Timisoara si cu liderii departamentelor de tineret si Invatatori de Scoala Duminicala din cele 2 Comunitati.

Tot in cursul zilei de sambata delegatia a vizitat Biserica Baptista “Harul” din Lugoj, Gradinita si Scoala “Harul”, Centrul de Studii Biblice al Asociatiei Precept Ministries de la Surduc, Centrul de Plasament 3-4 din Lugoj si Biserica Baptista “Maranata” din Honorici.

In cursul zilei de duminica musafirii americani au participat la servicii de inchinare in urmatoarele Biserici Baptiste din Timisoara: Betel, nr.2, Emanuel, Maranata, Stanca si Ghetimani. Dupa-amiaza au fost invitati la un interviu la postul de radio Vocea Evangheliei.

Cu prilejul vizitei in judetul Timis s-au discutat posibilitati de parteneriat intre baptistii din Romania si cei din Virginia in cateva domenii de activitate spirituala. Parteneriatul va incepe in toamna acestui an sub motto-ul : “Impreuna pentru ceilalti!” si se va desfasura pe parcursul a 5 ani.

[nggallery id=59]