Billy Graham, din nou în top 10 cele mai admirate persoane de americani

billy_graham-e1364549008835Reverendul Billy Graham a fost ales de către americani pentru a 57-a oră ca unul dintre cei mai admirați 10 bărbați, potrivit sondajului anual Gallup, care cere respondenților să numească deschis un om sau o femeie din orice parte a lume pe care îl admiră. În topul celor două liste se află președintele Barack Obama și fostul secretar de stat, Hillary Clinton, citat de Christian Post.

Asociația Evanghelistică Billy Graham a raportat că evanghelistul în vârstă de 95 ani a fost “onorat” să fie numit printre cele 10 persoane cele mai admirate de 57 de ori în istoria a 67 ani de sondaje a organizației Gallup. Graham a apărut pentru prima dată în listă în 1955, dar nu a reușit să fie pe primul loc, deși a fost al doilea în mai multe rânduri.

După cum notează Gallup, pe primul loc se află Obama numit de americani ca fiind “cel mai admirat om” pentru al șaselea an consecutiv. Deși 30% dintre respondenți l-au numit pe primul loc în 2012 acum doar 16% i-au dat titlul acesta.

În topul listei femeilor Hillary Clinton a fost “femeia cea mai admirată” de 15% din respondenți, fiind înainte de prezentatoarea TV, Oprah Winfrey care a fost numită de doar 6% din americani.

În timp ce toate femeile prezente în top 10 au mai apărut anterior pe listă, alături de bărbații pentru prima dată a apărut Papa Francisco, activistul Clint Eastwood și senatorul de Texas, Ted Cruz.

Rezultatele Gallup pentru sondajul “cea mai admirată persoană” se bazează pe interviuri prin telefon în perioada 5-8 decembrie 2013, cu un eșantion aleatoriu de 1031 adulți din toate statele.

Vedeți cele două liste!

oameni admiratifemei admirate

Top apariții 1946-2013!

ugsimf_4o0ybpdoovdvxuq

Citeşte mai mult pe www.stiricrestine.ro Billy Graham, din nou în top 10 cele mai admirate persoane de americani – Stiri Crestine.ro