Billy Graham vizitat de Mitt Romney candidatul republican la președinția SUA

Marți, candidatul republicanilor la președenția SUA, l-a vizitat pe evanghelistul Billy Graham. Romney i-a cerut lui Billy Graham să se roage pentru el în timpul acestei campanii electorale. Graham l-a asigurat pe Romney că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a-l ajuta, ne informează portalul Charisma News.

Graham și fiul său, Franklin, l-au găzduit pentru 30 de minute pe Romney la acasă la Graham în Asheville, North Carolina.

“A fost o onoare să-l întâlneasc și să găzduiasc pe guvernatorul Romney în casa mea, mai ales că tatăl său, fostul guvernator de Michigan, George Romney, mi-a fost prieten”, a declarat Graham, “Am urmărit cariera lui Mitt Romney, în afaceri, la Jocurile Olimpice, ca guvernator de Massachusetts și, desigur, în calitate de candidat la funcția de președinte al statelor Unite. ”

Graham a spus că ceea ce-l impresionează chiar mai mult decât cariera de succes a lui Romney, sunt valorile morale și convingeri  sale puternice și angajamentul credincios pe care îl manifestă această familie pentru religie.

“A fost un privilegiu să mă rog cu Romney – pentru familia sa și pentru țara noastră”, a spus Graham “Sper ca milioane de americani  mi  se  vor alătura în rugăciune pentru națiunea noastră și vor vota candidații care vor susține definiția biblică a căsătoriei, pentru a proteja sfințenia vieții și a apăra libertățile noastre religioase. “

Foto: A. Larry Ross/Charisma News

Citeşte mai mult pe: Billy Graham vizitat de Mitt Romney candidatul republican la președinția SUA | Stiri Crestine.ro