Biserica Baptistă din Jebel a fost o gazdă bună…

IMG_1183Întâlnirea lunară a pastorilor din Comunitatea Baptistă Timișoara a fost gazduită, marți 28 Iulie de Biserica Baptistă din Jebel. În prima parte a întâlnirii pastorul Marius Ianc, vicepreședinte al Comunității, a prezentat viziunea departamentului de pastorală al Comunității și un mesaj de mobilizare la sujire urmat de un timp de rugăciune. În partea a doua a întâlnirii au fost prezentate evenimentele viitoare din cadrul Comunitații și structura viitoarelor întâlniri pastorale.

Ultima parte a întâlnirii a fost o bună ocazie pentru pastorul Viorel Iuga, președintele Uniunii Baptiste din Romania să interacționeze cu pastorii din Comunitatea Timișoara. Ca să ne aducem aminte cu plăcere de Biserica din Jebel, după întâlnire a urmat o agapă în noua sală de mese a Bisericii, evenimentul de astăzi fiind primul găzduit în noua facilitate. De asemenea, a fost un timp bun de rugăciune, mulțumire și apreciere pentru familia Mircea&Florica Coroamă care și-au încheiat lucrarea de slujire în Biserica Baptistă din Folia, biserică plantată și păstorită de fratele Mircea.

Sarmalele, “găina” (cei prezenți știu de ce) și tortul au fost excelente, cum a fost și dragostea fraților și surorilor din Jebel. Umătoarea întâlirea a pastorilor, gazduită de Biserica Baptistă Nădejdea din Sânicolaul Mare, va fi în 24 August 2015, ora 10.00.

Samy Tuțac

IMG_1183