Biserica Baptista Golgota din Ciacova la Ceas Aniversar

img_7576Duminica 25 Septembrie 2016 , Biserica Baptista Golgota din orasul Ciacova, judetul Timis, a celebrat implinirea a 25 de ani de la inceputul Lucrari in aceasta localitate.

Aici a avut loc o Serbare speciala a Multumirii , la care au participat frati din mai multe localitati, iar fanfara din Jebel si grupul de cantareti condus de fr Nelu Mot din Arad au impodobit programul cu cantari deosebite.

Biserica din Ciacova a inceput in anul 1991, acasa la fam Caragea (care impreuna cu cateva persoane faceau naveta la biserica Baptista din Jebel), iar dupa doi ani sa cumparat o propietate pe strada Carpati nr 2, unde a inceput constructia unui nou locas de inchinare care a fost inaugurat in 2006.

Inca de la inceput grupul de credinciosi de aici au fost ajutati de fratii de la Jebel, si au ramas intr-o stransa colaborare pana azi.

Biserica a fost pastorita de la inceput de pastorul bisericii din Jebel, fr Marius Ianc care este pastor al Bisericii din Ciacova  si in prezent.

De-a lungul acestor 25 de ani multe persoane din Ciacova si alte localitati din jurul Ciacovei, ca de exemplu – Obad, Ghilad, Petroman sau Cebza,au cunoscut pe Domnul si l-au marturisit in apa botezului ca Domn si mantuitor personal.

Ne rugam ca Biserica de aici sa poata fi in continuare o marturie vie atat in Orasul Ciacova cat si localitatile invecinate unde am dori sa vedem plantate alte biserici Baptiste.

Toti cei prezenti la aceasta Sarbatoare au multumit Domnului pentru Har si calauzire in cei 25 de ani si au cerut ca El sa dea binecuvantare si calauzire si mai departe Bisericii de aici.

Domnul sa-si binecuvinteze Lucrarea si slujitorii!

Amin!