Botez la Biserica Baptistă Română din Akron, Ohio, USA

Botez Ohio apr 2013„…Și oricând Vocea Lui voi asculta”

Este mare bucurie în cer și pe pământ când cel care aude glasul Domnului lasă totul în urmă, se pocăiește și își pune viața în mâinile lui Dumnezeu, declarându-și dorința de a-L urma până la capăt pe Mântuitorul Isus Cristos ! Din orice colț ar lumii ar veni, vestea pășirii unui om pe calea îngustă a Împărăției lui Cristos aduce mulțumire în inimile fraților, fie că este vorba de cineva aflat în floarea vârstei, fie în anii senectuții, căci sufletul mântuit reprezintă un rod prețios al jertfei lui Isus în orice vreme.

Dar când omul acela poate spune, asemeni lui David, pășind alături de Domnul prin viață, că „Tu ești nădejdea mea, Doamne, Dumnezeule ! În Tine mă încred din tinerețea mea.” (Ps. 71. 5), parcă mai strălucită este sărbătoarea nașterii din nou !

Au primit în anii tinereții darul neprețuit al vieții veșnice și surorile noastre Beatrice Tabita Popescu, Debora Bodog și Maria Teodosiu, mărturisind prin botez credința lor în Isus Cristos în Biserica Baptistă Română din Akron, Ohio, USA, în ziua de 21 aprilie 2013.

Ne rugăm ca, alături de familiile lor, Beatrice Tabita, Debora și Maria să cunoască o viață de izbândă sub călăuzirea Duhului, iar Vocea lui Dumnezeu să reprezinte sfetnicul mereu căutat pe drumul spre cer !

 

A consemnat

Dan Popescu,

Akron, Ohio, USA

Botez Ohio apr 2013