Botez la Cliciova

Pentru noi, credincioșii baptiști ai bisericii Golgota din Cliciova, ziua de 23.08.2020 va rămâne marcată în inimile noastre. După o perioadă de 25 de ai am avut harul să organizăm o sărbătoare de botez nou testamentar. A fost o bucurie deosebită să vedem doi tineri: Medana(19 ani) și Daian(21 ani) intrând în apa botezului. Cu adevărat am văzut mâna Domnului la lucru în toată lucrarea care sa desfășurat la Cliciova.

Alături de noi, au slujit prin cântare sora Tabita Ianc, fratele Vasile Micula precum și un grup de tineri din Dumbrava. Frați din: Lugoj, Bethausen și Susani au participat alături de noi la o zi plină de harul Domnului. Din partea autorităților locale a fost prezent primarul comunei Bethausen, domnul Ioan Lihoni.

De asemenea au fost alături de noi frați păstori și slujitori care au slujit în decursul anilor la Cliciova: Claudiu Ignuța, Dan Căprariu și Samuel Boambeș. Evanghelia a fost vestită de către fratele păstor Marius Ianc.

Desigur fiind responsabili,  am dorit să respectăm prevederile legale privind distanțarea socială, purtarea măștii de protecție, dezinfecția mâinilor, etc, astfel că, tot evenimentul a decurs în siguranță. Mulțumim tuturor celor implicați în lucrarea de la Cliciova.

Rămânem recunoscători Domnului pentru tot și dorim ca protecția divină să rămână peste noi toți. Mult har!