Botez la Costeiu de Sus

Fotografie0186Duminica, 06 octombrie 2013, in Biserica Crestina Baptista “Betania” din Costeiu de Sus, judetul Timis,   a avut loc un botez nou-testamentar, ocazie cu care doua suflete au marturisit credinta personala in Domnul Isus ca Mantuitor si decizia de a-L urma pe El toata viata. Cele doua suflete sunt din Biserica Baptista din Povergina, filiala a Bisericii Baptiste din Bichigi.

Cu ocazia acestui eveniment Casa Domnului din Costeiu de Sus a fost arhiplina, fiind prezenti frati, surori si prieteni din mai multe localitati.

Au cantat spre slava Domnului un grup de frati si surori din Biserica din Bichigi, a predicat Evanghelia fratele Ilie Bledea, pastorul Bisericii Baptiste “Betel” din Faget, iar actul botezului a fost oficiat de Liubomir Novacov, pastorul Bisericilor din Bichigi, Povergina si Costeiu de Sus.

Rugati-va ca Domnul sa binecuvanteze cele doua suflete care au pornit pe calea mantuirii si Domnul sa cerceteze cu mantuirea Lui sufletele care au ascultat Evanghelia cu aceasta ocazie.

Fotografie0182 Fotografie0184  Fotografie0185 Fotografie0188  Fotografie0190