BOTEZ LA DEVA DE BOBOTEAZĂ

Din nou, la reamintirea Botezului Domnului, în ziua de 06-ian.-2013 la Deva, Biserica Baptistă ,,SFÂNTA TREIME,, a fost arhiplină cu frații și prietenii care au venit să se bucure alături de Cer și de cei douăzeci și cinci care și-au mărturisit credința în Domnul Isus, în mod public, prin botez.

Ineditul botezului l-a constituit faptul că doi dintre candidați, Iuhas Ioan și Prăjan Liliana,sunt cu handicap locomotor, dar cu sufletul întregit prin credință și că acela care a proiectat structura de rezistență a bisericii, între anii 1992- 1996, Valentin Domșa, a dorit să fie botezat în baptistierul pe care l-a proiectat pe vremea în care nu era împăcat cu Dumnezeu. Fratele a fost însoțit de zece cântăreți din Arad, care alături de corul bisericii au împodobit serviciul divin special de botez.

Botezul a fost oficiat, pe rând de pastorii bisericii Adrian Baltă, Daniel Cocariu și Timotei Rusu, iar mesajul ziditor și plin de argumente pentru a-L  urma pe Domnul Isus a fost rostit de fratele Dr. Timotei Rusu.

Fie ca bucuria mântuirii să o primească tot mai mulți oameni din lumea aceasta greu încercată de păcat și necredință !

Gheorghe Pop, Deva