Botez la Hodoni: primul seceris din acest an!

BOTEZ_HODONI_2013După o primăvară de muncă spirituală, Dumnezeu a răspuns potrivit îndurării Sale, adăugând patru noi suflete mântuite Bisericii Baptiste din Hodoni, jud. Timiș. Mărturia publică a nașterii lor din nou a avut loc în cadrul serviciului de botez din ziua de 14 iulie 2013.

Alături de un public numeros și în prezența multor musafiri din sat, au slujit prin cântare grupul de închinare al Bisericii Baptiste din Sânnicolau Mare, tineri din Arad și  Periam, precum și fanfara, împreună cu tinerii bisericii locale.

Cuvântul lui Dumnezeu a fost propovăduit de fr. păstor Emanuel Țundrea din Biserica Baptistă ”Emanuel” Timișoara, care a motivat audiența la a ”desțeleni un ogor nou”, pentru ca Domnul ”să vină și să (vă) ploaie mântuire” (Osea 10:12). Actul botezului a fost oficiat de fr. păstor Liviu Căprar.

Biserica din Hodoni este hotărâtă să ”semene potrivit cu neprihănirea”, pentru ”a secera potrivit cu îndurarea”, așa încât Dumnezeu să mai poată strânge un seceriș anul acesta în vederea următorului botez. Soli Deo Gloria!

Pastor, Liviu Căprar

BOTEZ_HODONI_2013