Botez la Tiganesti, Teleorman

5 august 2012. O altă dovadă a faptului că Dumnezeu încă lucrează la inimile oamenilor din comuna Ţigăneşti, judeţul Teleorman, curăţindu-i de păcate, acest lucru aducând bucurie atât în vieţile lor, cât şi în biserica din care acum fac parte.În această primă duminică din luna august, 12 persoane au mărturisit public că sunt hotărâte să-L urmeze pe Cel ce a luat pedeapsa în locul lor şi care le-a dăruit dreptatea Lui. Din mărturiile lor am putut afla că, la un moment dat, unii dintre ei au căutat împlinirea şi fericirea în mijlocul anturajului, alţii, deşi au auzit de mici copii Evanghelia, s-au depărtat de Dumnezeu, în timp ce alţii au participat de mai multe ori la serviciile de evanghelizare, dar au tot amânat luarea unei decizii; însă şi acestora Dumnezeu le-a arătat har şi i-a binecuvântat cu pocăinţă şi credinţă.

La acest botez nou-testamental a slujit pastorul  bisericii locale, fr. Daniel Furdui, fr. Silviu Mitroi din biserica baptistă din localitatea Cernetu, iar fratele pastor Ştefan Biro din Bucureşti a avut un mesaj despre credinţa reală care duce la mântuire. Ne rugăm ca cei care încă nu au o relaţie personală cu Hristos şi care au participat la acest botez să fie cercetaţi şi încurajaţi să-şi verifice credinţa, iar Domnul Hristos să le arate că au nevoie de iertare şi de o viaţă nouă.

Fie ca cei 12 care s-au botezat să îşi ia crucea în fiecare zi şi să-L urmeze pe Învăţătorul lor…aşa cum au făcut şi ucenicii de altădată.

A consemnat, Andreea Mitrică