Bucurii în zona Răcăşdia

Biserica Crestina Baptista “Maranata” din Racasdia, judetul Caras-Severin, a avut parte de mai multe bucurii in ultima perioada de timp.In luna septembrie 2012, la Raul Nera, a avut loc botezul fratelui Petrica Fetea, botez  oficiat de catre pastorul Pavel Petrut. Nascut pe Valea Crisului, intr-o familie de credinciosi baptisti, fratele Petrica Fetea si-a dorit toata viata sa faca legamant cu Domnul Isus. Venit pe meleaguri carasene, ca inginer minier, s-a stabilit la Oravita, fiind casatorit cu Cornelia Loga, din Nicolint. Abia acum, in cel de-al 70-lea an  al vietii, dorinta i-a fost implinita dupa ce a depus marturie in Biserica din Racasdia. Domnul sa-l binecuvinteze pe el si familia lui.

In data de 14 octombrie 2012 in cadrul Bisericii  Rusova-Noua, filiala   a Bisericii Crestine Baptiste “Maranata” din Racasdia a avut loc botezul  sorei Ana Fratilescu, oficiat deasemenea de pastorul Pavel Petrut.Multumim Domnului pentru aceasta lucrare.

In data de 27 octombrie 2012, in adunarea din Nicolint, a fost mare bucurie. Doua suflete, Ghina Simion si Nistor Ioan, au facut legamnt cu Domnul in apa botezului, fiind al patrulea an la rand cand Domnul culege roade in aceasta localitate.Botezul a fost oficiat de catre pastorul Mihai Fisteag.

[nggallery id=49]

Nicu Cretean