Ce ai făcut azi pentru visul tău?

IMG_1471Oamenii visează. Unii au vise mai multe, alții mai puține. Unii au vise mai mari, alții mai mici, dar cu toții avem sau am avut la un moment dat un vis. Eu de-alungul timpului am avut mai multe vise , dar pot spune că astăzi am un vis mai mare, mai greu de realizat, aș zice chiar imposibil.

Am dat peste o imagine ce conținea o întrebare anume: Ce ai făcut azi pentru visul tău?
În încercarea mea de a-mi răspunde mi-a venit o singură frază pe buze: M-am rugat. Da, chiar așa, azi m-am rugat pentru visul meu cel mare.

Lupt pentru visul meu, în momentul de față dacă stau să mă gândesc nu doar că mă rog pentru visul meu dar depun și un efort zilnic pentru a ajunge la țintă, însă fraza de mai sus a fost primul gând pe care l-am avut.

Poate că de multe ori visele noastre sunt prea mari, sunt la mare depărtare de noi și sunt chiar prea grele. Poate că uneori ne vine să renunțăm și nu vedem nici o urmă de speranță. Dar, când nu putem noi, poate Dumnezeu. Acesta este motivul pentru care eu m-am rugat pentru visul meu, am știut că unde nu pot eu poate El și că unde mă încurc mă ghidează. Nu doar că nu mă lasă să renunț dar la final îmi dă chiar mai mult decât îmi doresc, pentru că Dumnezeu e un Tată iubitor, și de obicei printr-un vis împlinește mai multe.

Poate ați obosit să luptați pentru visele voastre, poate nu mai aveți speranță și nici măcar o țintă, dar amintiți-vă să vă rugatți pentru visele voastre, pentru că rugăciunea schimbă totul, pentru că nu sunteți singuri, pentru că mai înainte de a fi a început voi să parcugeți drumul către visul vostru, El a implantat acea dorință în inima voastră.

Lavinia Humeniuc