Cei care ne cer nouă să nu fim homofobi, trebuie să renunțe la abordările heterofobe

Indiferent de poziția unora, eu sunt de acord că homosexualii sunt oameni, cu probleme grave ce-i drept, dar oameni. Sunt și ei cetățeni și doresc să aibă drepturi, dar drepturile lor nu pot în niciun caz să suprime drepturile noastre, ale heterosexualilor.

Cred că trebuie să reacționăm față de o mare nedreptate orchestrată de propaganda neo-marxistă progresistă, care se pune la cale în tot Occidentul, iar acum și în România. Cele mai dragi nume pentru un copil: mamă și tată sunt înlocuite în tot mai multe țări cu “părinte 1” și “părinte 2”.

NU SUNT “părinte 1”, CI TATĂL COPIILOR MEI! Soția mea NU ESTE “părinte 2”, CI MAMA COPIILOR MEI! Refuzăm ca identitățile noastre, de Tată și Mamă a copiilor noștri, să ne fie suprimate în numele unei stupidități fără margini numită corectitudine politică.

Dacă vor să folosească terminologia cu “părinte 1” și “părinte 2”, să le folosească pentru copiii născuți în “cuplurile” homosexuale și nu pentru cei născuți în cuplurile heterosexuale. Este dreptul lor să se numească cum vor și când vor, având în vedere confuzia lor cu privire la gen, dar să lase cuplurile normale să se numească așa cum le-a numit Dumnezeu la creație.

Cei care ne cer nouă să nu fim homofobi, trebuie să iasă din ipocrizia care-i caracterizează și să înceteze să ne mai suprime drepturile și să renunțe la abordările heterofobe. Cetățenii homosexuali care vor drepturi, nu au dreptul să suprime drepturile oamenilor normali. E dreptul lor să fie ce vor, dar nu putem accepta că noi trebuie să fim ce vor ei.

Samy Tuțac