Chemare la post si rugaciune

Dragi surori,
Vara pare un timp destinat relaxarii, dar avand in vedere situatia prin care trece tara noastra credem ca decat sa stam in fata televizorului sau sa ne pierdem vremea in discutii despre cine are sau nu dreptate, ar fi mult mai profitabil sa venim inaintea Domnului cu rugaciune si post.

Sunt multe pacate ale oamenilor de rand (ganditi-va numai cate injuraturi cu Dumnezeu si Cristos auziti in jur) si ale conducatorilor acestui popor care n-au nicio frica de Dumnezeu (ca si judecatorul nedrept din pilda Domnului Isus), pacate care trebuiesc marturisite inaintea Domnului si pentru care sa cerem iertare asa cum a facut Daniel pentru poporul sau (Daniel cap 9).
In acest scop va invitam sa puneti deoparte ziua de miercuri, 18 iulie, pentru post si rugaciune, urmand ca la ora 19 sa ne intalnim pentru rugaciune cu cele care vor putea la Biserica Betania Timisoara, str. Ion Barac, nr.22. Pe cele care nu sunt din Timisoara, le indemnam sa se adune la aceeasi ora in bisericile din care fac parte.
Haidem sa ne unim, cu ceea ce poate face fiecare dintre noi si sa-L rugam pe Dumnezeu sa aiba mila de tara aceasta, pentru ca numai El poate sa se indure de noi!
Alina Birgean
Departamentul de Surori al Comunitatii de Timisoara