Club Biblic de vacanta la Ohaba Forgaci

În perioada 23-25 august, s-a desfăşurat în localitatea Ohaba-Forgaci, judeţul Timiş, cea de-a III-a ediţie a „TABEREI BIBLICE DE VACANŢĂ” pentru copii. La Tabăra Biblică de vacanţă au participat în fiecare zi 50 de copii, 8 dintre aceştia fiind din biserică, 12 copii au fost aduşi din localităţile Ficătari şi Drăgoieşti de fr. păstor Nicu Chindea, iar ceilalţi copii au fost din familiile ortodoxe şi greco-catolice din localitate. Acestă tabără a fost organizat de către sora  Alina Bărbos ajutată de sora Nicoleta Munteanu din Ohaba-Forgaci şi sora Oana Bot din Lugojel, împreună cu păstorul bisericii fr. Nelu Bărbos şi s-a desfăşurat în cadrul Bisericii Creştine Baptiste „SPERANŢA” – Ohaba-Forgaci.
La Tabăra Biblică de vacanţă copiii au învăţat că întreg universul este creaţia lui Dumnezeu şi că fiecare este o fiinţă unică creată de Dumnezeu, după chipul şi asemănarea Lui, au învăţat că Domnul Isus vrea să fie prietenul fiecărui copil şi că Dumnezeu vrea să ne salveze. Pe lângă lecţiile biblice, copiii au învăţat versete din Biblie, cântece, au lucrat diferite obiecte legate de tema din ziua respectivă şi au participat la jocurile sportive. În ultima zi a taberei, copiii au mers în parcul din localitate unde au desfăşurat diferite jocuri şi au putut admira minunata creaţie a lui Dumnezeu.
Tabăra Biblică de Vacanţă s-a încheiat cu serbarea copiilor care a avut loc duminică, 26.08.2012 la Căminul Cultural din Ohaba-Forgaci. La serbare au venit copiii însoţiţi de părinţii lor, aceştia putând auzi versetele şi cântecele învăţate în cele 3 zile ale Taberei Biblice şi au auzit Evanghelia care a fost vestită de fratele păstor David Nicola din Biserica Creştină Baptistă „HARUL” – Lugoj.

            La această sărbătoare au participat şi tinerii din bisericile „Betel” – Lugojel şi „Nădejdea” – Ghizela, fraţi şi surori din bisericile din Boldur, Racoviţa, Ficătari, Drăgoieşti, Jabăr, Ohaba-Forgaci, fraţii păstori Vasi Peia, Nicu Chindea şi Dan Medrea. Tinerii din bisericile din Ohaba-Forgaci, Lugojel şi Ghizela, s-au unit sub conducerea fratelui Alin Bărbos ca să aducă laudă lui Dumnezeu.

            La sfârşitul programului toţi copiii au primit diplome şi un mic premiu pentru participarea la Tabăra Biblică de vacanţă.  Dorim ca Dumnezeu să binecuvinteze fiecare copil şi adult din Ohaba-Forgaci care a auzit Evanghelia şi ne rugăm ca Duhul Sfânt să lucreze mântuire în inimile lor.

[nggallery id=34]

Alina Barbos