COALIȚIA PENTRU FAMILIE ȘI CONSTITUȚIE SALUTĂ MOBILIZAREA COMUNITĂȚII EVANGHELICE ÎN SPRIJINUL FAMILIEI BODNARIU…

IMG_3670Nouă ne plac (așa cum ați observat, desigur) lucrurile bine făcute. De aceea salutăm admirabila, consistenta și constanta mobilizare, în primul rând a comunității evanghelice din România și din străinătate, pentru sprijinirea familiei Marius și Ruth Bodnariu, cărora statul norvegian le-a răpit copiii. Este o dramă, o ocazie tristă pe care am fi preferat să NU o avem. Dar dacă s-a întâmplat, ea s-a întâmplat cu un rost: acela de a conștientiza oamenii față de o Europă în criză identitară majoră, bolnavă de un cancer galopant, cu metastaze. Trezirea la realitate este cruntă, dar e absolut necesară.

Vă reamintim: articolul 48(1) din Constituția României prevede, și în forma actuală și în cea revizuită, întâietatea drepturilor părinților în ce privește creșterea și educarea copiilor, asupra oricărei forțe sau entități statale exterioare familiei.

De aceea, faptul că susținătorii politicii totalitar-fasciste a Barnevernet sunt cam aceiași care se opun protejării familiei prin Constituție (vedeți exemplul Alina „SIE trezește-te!” Mungiu) spune foarte multe.http://bodnariufamily.org/

Ne rugăm pentru Marius și Ruth, pentru copiii lor, pentru reunirea familiei și mai ales pentru prăbușirea „Gestapo”-ului norvegian.

Sursa: Agnus Dei

IMG_3670