COMUNICAT Către Bisericile Baptiste din Comunitatea Baptistă Timișoara

Comitetul Comunității Baptiste Timișoara cheamă Bisericile Baptiste din Comunitate la un timp de rugăciune pentru Congresul Uniunii Baptiste din România ce se va desfașura la Biserica Baptistă Emanuel din Oradea în 28-29 Mai 2015.

Considerăm că avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu în organizarea și desfășurarea acestui Congres, pentru ca toate lucrurile să fie făcute în dragoste, iar Domnul Isus să fie onorat. În acest sens chemăm Bisericile din Comunitatea noastră, dar și din celelalte Comunitați Baptiste sau din Diaspora, ca Duminică 24 Mai 2015, în cadrul serviciilor de închinare să alocăm un timp special în care să ne rugăm împreună pentru lucrările Congresului.

Dorim să-l lăudăm pe Dumnezeu pentru modul în care a călăuzit de-a lungul anilor Uniunea Baptistă din România, să-I mulțumim pentru cei care au slujit până acum în conducerea Uniunii Baptiste și să cerem Domnului călăuzire pentru alegerea noii conduceri a Uniunii Baptiste din România. De asemenea ne vom ruga pentru unitatea Cultului nostru și pentru reaprinderea spiritului misionar și de slujire în Bisericile Baptiste din România.

Fie ca: Harul Domnului Isus Cristos, dragostea lui Dumnezeu și părtășia Duhului Sfânt să fie cu voi cu toți! (2 Corinteni 13:14)

Președintele Comunității Baptiste Timișoara,

Pastor Samuel Tuțac