Conferinta media pentru jurnalistii crestini din Balcani

imageJurnalistii crestini din Balcani se intalnesc in aceasta saptamana (17-20 Noiembrie) la Hotel Phoenix din Buzias la o Conferinta organizata de Global Partners Training , in parteneriat cu Moody Radio si Media Alliance International. Participa peste 170 de jurnalisti din Ungaria, Bulgaria, Moldova, Serbia, Albania, Austriia, Slovacia, Cehia si Romania.

Principalele teme abordate sunt: Cum sa realizezi un interviu?, Realizarea website-urilor crestine, Parteneriatul cu bisericile locale, Media si piata, Cum sa transformi ascultatorii in donatori?, Cum sa pastrezi radioul viu?, Cum sa creezi un spot publicitar?, Cum sa formezi ucenici?

Printre conferentiari se afla nume sonore ale mass mediei Internationale ca: dr. Ronald Harris-presedinte MEDIAlliance, Pierre Chestang-manager statie Moody Radio Florida, Alex Bersin-producator Moody Radio, Dr. Jennifer Epperson-director statie Moody Radio Florida, Bruce Everhart- vicepresedinte Moody Global Ministries, dr. Craig Forrest-documentarist si regizor , Jon Gauger-scriitor si realizator de programe la Moody Radio, Collin Lambert-vicepresedinte la Moody Radio, Steven Mogck- vicepresedinte executiv la Moody Global Ministries, James Spencer-vicepresedinte la Moody Radio.

Participantii la conferinta au fost salutati in numele postului de Radio Vocea Evangheliei de catre fratii: Lucian Despa-director general si Ionel Tutac-secretar general al Uniunii Baptiste.

image (5) image (4) image (3) image (2) image (1)