Conferinta nationala Awana 5-8 sept. 2013, Selimbar, Sibiu

Poster 5-8 Septembrie 2013Dragii nostri,

Avem privilegiul de a va informa si invita lideri din  biserica dumneavoastra la Conferinta Nationala Awana (Seed Planters), conferinta este organizata cu scopul de a pregati lideri pentru lucrarea cu copiii si tinerii.

Liderii vor fi instruiti  de o echipa formata din persoane cu multa experienta in lucrarea cu copiii si tinerii. Ei vor acumula nu doar cunostinte teoretice, dar si deprinderi practice pentru a fi gata sa lucreze in biserica locala la Evanghelizarea copiilor si tinerilor.

Pe langa instruirea formala, ne dorim ca la aceasta conferinta liderii sa se apropie mai mult de Dumnezeu si sa inteleaga importanta castigarii copiilor si tinerilor pentru Imparatia Cereasca.

Conferinta se  va desfasura pe o perioada de 4 zile.

    Perioada: 5 – 8 Septembrie 2013.

    Locatia: complexul Misiunii “Pacea” din Selimbar, jud. Sibiu.

Mai multe informatii in imaginile de mai jos sau pe site-ul nostru, aici.

Pentru informatii suplimentare va rog sa ne contactati,

Har si pace de la Domnul nostru Isus Hristos!

Awana Romania

CE ESTE AWANA?

Este o organizatie internationala care foloseste o metoda simpla, dar eficienta de Evanghelizare şi ucenicizare, oferită bisericii locale într-un cadru cât mai accesibil. Awana, la nivel internaţional, slujeşte peste 10.000 bisericii in 150 ţări, evanghelizând şi ucenicizând peste 1.000.000 de copii şi tineri anual.

În Romania Awana funcţionează în bisericile locale neoprotestante de peste 20 de ani având rezultate semnificative. Intenţia noastră este să incurajăm si sa sustinem  bisericile locale, in Evanghelizarea copiilor si tinerilor. Awana  este o lucrare cu impact maxim printre copii şi tineri, astfel inca un baiat si o fata sa ajunga sa-L cunoasca, sa-L iubeasca si sa-L slujeasca pe Domnul Isus.

invitatie awana 5-8 sept. 2013

Poster 5-8 Septembrie 2013