Conferință pastorală la Surduc

Dragii noștri,

IMG_3696Dorim să vă invităm la conferința anuală a păstorilor pe care o facem împreună cu pastorul Wayne Barber la centrul Surduc. Wayne Barber slujește ca păstor principal al bisericii creștine baptiste Woodland Park din orașul Chattanooga, statul Tennessee, SUA. El este vorbitor la conferințe naționale și internaționale pentru lucrătorii evangheliei. Scopul slujirii lui Wayne Barber este mesajul suficienței creștine în Domnul Isus Hristos. Păstorii din întreaga lume beneficiază de abilitatea lui Wayne de a face viu Cuvântul lui Dumnezeu prin experiențele din viața zilnică împărtășite în mod onest și deschis.

Wayne Barber este autor și co-autor a mai multor cărți traduse în limba română de noi, “Viața predată, Odihna harului, Ce mare har! Umblând cu Dumnezeu”. Wayne Barber colaborează cu organizația Precept Ministries cu Mia și Costel Oglice cu care va susține această conferință cu tema: PRIVIND ÎN URMĂ ÎNSPRE VIITOR. Acest subiect va fi tratat și studiat în cartea DANIEL capitolele 1-6.

Prima conferință va avea loc pe data de luni 13 aprilie, a.c.  (începând cu cina la ora 19) și se va termina pe 16 aprilie (cu masa de prânz la ora 13). A doua conferință cu aceeași temă va începe pe data de 18 aprilie (cu cina la ora 19) și se va termina pe 21 aprilie cu masa de pranz.

Pentru colaborare și administrare vă rugăm contactați și confirmați participarea dvs. la păstorul Gigel Olariu 0722 436 143 sau email: olariugigel@yahoo.com

Rugăciunea noastră este ca aceste conferințe să fie o experiență binecuvântată pentru toți participanții.

Vă așteptăm cu drag,

Mia și Costel Oglice