Conferința Pastorală organizată de Universitatea Emanuel din Oradea

plan1Iubiti frati si colaboratori in lucrare,

Cu multumire inaintea Domnului incheiem inca un an minunat de binecuvantari in lucrarea Universitatii Emanuel din Oradea. A fost scris un capitol nou despre conferinta pastorala din Octombrie 2015 si va multumim ca ati fost parte la el. Partasia cu cei 285 de participanti, pastori din Romania si din diaspora, cu varsta medie de 35 de ani si 5 luni si o medie de 8 ani in slujire, a fost o incurajare deosebita. Intalnirile in plen (dimineata si seara) unde am avut parte de momente de rugaciune inaltatoare, marturii deosebite si mesaje care ne-au cercetat, am petrecut si timp de sfatuire practica in cele 4 sectiuni (Pastorala, Predicare, Etica si Consiliere, Lucrarea cu Tinerii).  Au fost apreciate momentele de intrebari si raspunsuri din cele 13 seminarii ale dupa-amiezii, dar si intalnirile de mentorare.

Toti participantii au primit gratuit un set de carti de mare valoare (Comentariu al cartii Geneza, Dr. C. Wittman si Razboiul Puritatii, Dr. Jim Cecy), iar pastorii tineri au putut beneficia de un voucher pentru a-si alege cele mai potrivite carti pentru lucrarea lor din cele 186 de titluri puse la dispozitie.

Ne-am bucurat sa auzim de ecoul acestei conferinte: relatiile care s-au legat, proiectele gandite aici si initiate in rugaciune, ajutorari intre biserici, conferintele zonale si alte colaborari in lucrare. Slavit fie Domnul!

Continuarea pe www.revistacrestinulazi.ro