Conferința surorilor la Comanda, jud. Mehedinți – 10,11.06.2017

La inițiativa fratelui Dan Maleș și împreună cu Daniela Sala de la Biserica „Betel”, Florentina Pintea și Alina Birgean de la Biserica „Emanuel”, ne-am bucurat zilele trecute împreună cu surorile din zona Strehaia (Comanda, Voloiac, Valea Rea, Tâmpa, Cârceni, Ruptura, Plopi și Bărzuica) la o frumoasă părtășie în biserica din Comanda.

Surorile au venit cu bucurie în număr frumos (sîmbătă peste 50 de surori, iar duminică peste 40 de surori) pentru a descoperi mesajul Domnului care le-a încurajat, le-a răspuns la întrebări și le-a motivat pe mai departe în trăirea vieții de femei credincioase. Cu această ocazie am studiat împreună din cuvântul Domnului căteva expresii „unii altora/ unii pe alții” care să ne ajute să fim o mărturie mai bună pentru Domnul în familie, biserică si societate.

O soră spunea: ”Mă bucur atât de mult de această întâlnire pe care am așteptat-o de atâta vreme. Nu am mai fost la o întâlnire cu surorile de 15 ani”.

Bucuria surorilor și modul în care au primit mesajul Cuvântului Sfânt au fost o încurajare și o binecuvântare și pentru noi! Ne rugăm ca Dumnezeu să binecuvânteze bisericile din Oltenia iar pe surorile de acolo să le facă femei de mare folos pentru Împărăția lui Dumnezeu!

Florentina Pintea – Biserica „Emanuel” Timișoara