Copiii de la Şcoala „Harul” au confecţionat trei sute de inimioare şi biciclete pentru campania Lugojul Pedalează

Micuţii care studiază la Şcoala Creştină „Harul” au lucrat toată săptămâna pentru lugojenii care vor fi prezenţi duminică, 3 februarie, la plimbarea cu bicicletele prin oraş. Ei au confecţionat cu migală, dar şi cu multă bucurie, biciclete şi inimioare, manifestându-şi şi ei dragostea pentru biciclete. „Eu am bicicletă acasă şi mă car tot timpul cu ea. Chiar şi la plimbare prin oraş cu toţi bicicliştii am fost”, ne-a declarat David Roşu, cel care a fost desemnat la începutul campaniei cel mai tânăr biciclist din Lugoj şi care a primit numărul 2.

„Şi eu am o tricicletă acasă şi mă car cu ea, dar mai am şi o bicicletă şi mă dau pe rând cu fiecare”, ne spune şi Teodora, o altă tânără iubitoare de pedalat.

Cele trei sute de inimioare şi biciclete vor ajunge în pieptul participanţilor la plimbarea de duminică. „În luna dragostei, noi vrem să ne arătăm dragostea pentru biciclete. Acestea vor fi împărţite, pe lângă noile numere „Lugojul Pedalează”, tuturor celor prezenţi la eveniment. Mulţumim reprezentanţilor şcolii pentru ajutorul dat, mai ales că, pe lângă munca propriu-zisă, au suportat şi toate materialele necesare”, ne-a declarat Alin Roşu, unul dintre organizatori.

În semn de mulţumire pentru ajutorul dat, Şcoala „Harul” a primit de la voluntari numărul 400 în cadrul campaniei Lugojul Pedalează.

Pedalarea va avea loc duminică, 3 februarie, de la ora 15, cu plecare de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

harul 05

harul 06

harul 02

harul 01

harul 07

harul 09

harul 10

harul 11

harul 12

harul 13

harul 14

harul 15

harul 16

 sursa: redesteptarea.ro