CREȘTINII NU SUNT NIȘTE MARIONETE, EI SUNT AMBASADORI AI LUI CRISTOS…

samy-tutac2“Iubește-l pe Isus în biserica ta”, este în regulă, dar nu-ți duce mesajul dincolo de ziduri. Acest tip de mesaj îi poate mulțumi pe unii “formatori de opinie” și chiar pe unii creștini doritori de “liniște”, dar nu-L mulțumește pe Cristos, care a murit pe cruce pentru iertarea păcatelor noastre și pentru a ne da dreptul de a spune altora despre dragostea Sa, despre adevăr, dreptate și mai ales despre mântuirea păcătoșilor care cred în El.

Întrebarea este ce facem noi și ale cui ordine de marș le urmăm sau le ignorăm? Dumnezeul Cel Atotputernic ne-a poruncit să luptăm pentru credința dată sfinților o dată pentru totdeauna, să fim ambasadori activi, care refuză să fie reduși la tăcere. Satan ar vrea să ne scuzăm pentru credința noastră, să fim de acord să rămânem pasivi pentru a fi lăudați de oameni și insistă ca implicarea noastră să aibă mai mult de-a face cu niște marionete supuse care nu văd, nu aud și nu vorbesc de niciun rău, decât să ne vadă ambasadori pentru Cristos.

Celor care ar vrea să fim tăcuți, să ne rușinăm de credința noastră și ne păstrăm opiniile pentru noi, trebuie să le transmitem un mesaj simplu și clar…creștinii nu sunt marionetele nimănui, ei sunt ambasadori ai lui Cristos!

Samy Tuțac