CRISTOS PENTRU TOȚI-10 ANI DE SLUJIRE ÎN ROMÂNIA…

screenshot_2395Asociația “Cristos pentru toți”, o prezență discretă în peisajul misiunilor creștine din România, dar implicată în zeci de proiecte evanghelistice și sociale și lucrând cu sute de tineri voluntari, a ajuns la 10 ani de slujire în România. “Cristos pentru toți” este o lucrare creștină afiliată la “Every Home for Christ” și are ca scop ducerea Evangheliei în fiecare casă din România.

La nivel mondial “Every Home for Christ” a ajuns la 70 de ani de slujire, prin distribuție de literatură creștină de la casă la casă, în lumea întreagă. Această lucrare internațională a fost fondată de pastorul canadian Jack McAlister și își desfășoară slujirea în peste 120 de țări din lume. “Every Home for Christ International” are sediul în Colorado Springs, iar președinte este pastorul american Dick Eastman. Pentru mai multe informații despre slujirea noastră vă invit să accesați pagina 

Pentru mai multe informații despre slujirea noastră vă invit să accesați pagina www.facebook.com/cristospentrutoti, să dați like și să vă rgați pentru noi.

Fiți binecuvântați!

Samy Tuțac