De frica etichetării – Daniel Miheț

img_7917Că lideri creștini se disociază de alți lideri creștini nu ne mai surprinde. Întrebarea este:”Cu cine se asociază Cristos cel răstignit?” După atâta propagandă anticreștină, de frică să nu fim acuzați de fanatism, suntem „nici reci nici în clocot”, „râvna pentru Casa Lui nu ne mai mănâncă”, „duhul nu ni se mai întărâtă” și nici „nu ne mai chinuim sufletul”. Să fim socotiți „nebuni pentru Cristos”? Doamne ferește! Am ajuns să fim ca „apa sfințită”, nu facem nici bine, nici rău, stăm doar și observăm, ca străjerii care văd pericolul, dar nu sună din goarnă că…e prea strident.

Predicăm bine și îi admirăm pe regii Israelului care au dărâmat înălțimile, dar suntem noi înșine șovăielnici în a le urma exemplul…vorba englezului:„play safe”…”

Știu, doar scrie „să nu avem râvnă fără pricepere”, dar de ce n-am avea „râvnă CU pricepere”? Poate mai menținem onoarea și frica de Dumnezeu în România ca Europa a capitulat. Răspunsul și solidaritatea publică a mii de participanți prin frig (la început de an) și ploaie (acum aproape la sfarsit de an), milioane de semnături, ne dă speranța că “lămpile lor nu se sting”. Felicitari!

Pentru Știri Creștine, 
Daniel Miheț, pastor Scoția, UK

Citeşte mai mult pe www.stiricrestine.ro De frica etichetării – Daniel Miheț – Stiri Crestine.ro