Dedicarea Casei Domnului la Bucura

La sfârsitul lunii aprilie credinciosii baptisti din Bucura, judetul Mehedinti, au avut harul sã vadã minunea lui Dumnezeu concretizatã în transformarea unei foste primãrii comuniste în casã de rugãciune. Proiectul de evanghelizare a acestei localitãti a început în anul 2013, când grupul Ghedeon si pastorul Ionel Tutac au organizat primul concert evanghelistic în acest sat.

Lucrarea a continuat, atât spiritual, cât si administrativ, iar credinciosii baptisti din Lugoj au cumpãrat ruinele fostei primãrii pe care, cu timpul,  le-au transformat în casã de rugãciune. Dacã anul trecut s-a dat în folosintã sala de închinare si a avut loc un botez nou testamentar, în aceastã primãvarã au continuat lucrãrile la celelalte sãli si la exteriorul clãdirii.
 
La serviciul de dedicare a Casei Domnului au vestit Evanghelia fratii pãstori: Marius Apopi, Costicã Cismaru, Daniel Scurtu, Titel Rosca si Ionel Tutac.
 
Grupul Ghedeon si fanfara Bisericii Crestine Baptiste „Harul” din Lugoj au cântat spre slava lui Dumnezeu.
 
Lucrarea de la Bucura, judetul Mehedinti, este coordonatã de cãtre fratele Gabriel Cismaru. Rugati-vã ca Dumnezeu sã continue sã lucreze cu putere la mântuirea oamenilor din aceastã localitate!