Parteneriat intre Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din Romania si Conventia Baptista Virginia

522478_552149671491235_583526968_nUniunea Bisericilor Crestine Baptiste din Romania va incepe in acest an un parteneriat cu Conventia Baptista din Virginia, SUA,  o conventie cu peste 1400 biserici.

Duminica a sosit in Bucuresti un grup de 8 americani (6 barbati si 2 femei) pentru a discuta detaliile parteneriatului. Delegatia este condusa de catre Craig Waddell, coordonatorul parteneriatelor de misiune. Din echipa mai fac parte: Maria Lynn-coordonatoarea departamentului de femei, Courtney Allen-departamentulcraig de educatie si slujire comunitara, John Miller-director de misiune, Robert Lee-reprezentantul bisericilor afro-americane, Welford Orrock- departamentul de  studenti si tineret, Chuck Harrison-director de misiune, Danny Quirin-departamentul de pregatire al liderilor de tineret.

In prima zi delegtia s-a intalnit cu liderii Uniunii Baptiste (Otniel Bunaciu-presedinte si Ionel Tutac-secretar general) si cu Alex Vlasin-coordonatorul departamentului de misiune al Uniunii Baptiste.

Marti delegatia se va intalni cu conducerea Comunitatii Baptiste Bucuresti, miercuri cu Comitetul Executiv al Uniunii si cu reprezentantii Comunitatilor, iar joi cu  Daniel Maris, rectorul Institutului Teologic Baptist.

Joi dupa amiaza si vineri delegatia va vizita municipiul Brasov, iar sambata si duminica vor avea loc intalniri cu liderii Comunitatilor Baptiste Timisoara, Bucuresti, Arad si Caras-Severin si vizitarea unor biserici.

Tema parteneriatului este intitulata: “Impreuna pentru ceilalti!”

2013-03-12 11.18.17