Deschidere de an şcolar la Liceul Teologic Baptist din Timişoara

image​Liceul Teologic Baptist din Timişoara şi-a redeschis porţile. Peste patru sute de părinţi şi copii au participat la festivitatea prilejuită de deschiderea noului an şcolar. Serbarea de deschidere a avut loc în sanctuarul Bisericii Baptiste Betel, biserică ce găzduieşte Liceul Teologic Baptist din Timişoara. Domnul director, prof. Ilie Dănuţ, a deschis întâlnirea, îndemnând elevii şi părinţii să îşi stabilească ţeluri înalte pentru acest an. Cu această ocazie a fost prezent şi domnul inspector şcolar Kiss Francis care a adus un mesaj din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş. Agentul şef Gheorghe Golban, responsabilul cu securitatea şcolii a avut la rândul lui un mesaj pentru cei prezenţi.

Cuvântul Scripturilor a fost deschis de către fratele Sami Tuţac, pastor al bisericii Betel şi preşedinte al Comunităţii Baptiste de Timişoara. Modelul adus înaintea elevilor a fost Iosif care, deşi a trăit vremuri de criză, a căutat şi a atins excelenţa.
Îi suntem mulţumitori lui Dumnezeu pentru Liceul Teologic Baptist. La ora actuală acesta este unul din liceele fruntaşe din judeţul Timiş, plasându-se pe locul şase în ce priveşte promovarea la examenul de bacalaureat. Să ne rugăm atât pentru conducerea liceului, cât şi pentru corpul profesoral. Să ne rugăm ca prin materiile pe care le studiază aici, elevii să Îl descopere pe „Hristos în care sunt ascunse toate comorile înţelepciunii şi ale ştiinţei.” (Coloseni 1:3) Şi pentru că anul acesta Liceul Baptist împlineşte douăzeci şi cinci de ani de existenţă, îi spunem încă de pe acum „La mulţi ani!”, urare însoţită de rugăciunea ca multe, multe generaţii să fie „instruite aici pentru viitor şi pentru eternitate!”

Valentin Făt