Deschiderea anului universitar la Institutul Teologic Baptist din București și la Facultatea de Teologie Baptistă din cadrul Univ București

wpid-wp-1443685279032Toamna anului 2015 este una frumoasă care ne îndeamnă să vedem frumusețea naturii create de Dumnezeu. Noi, cei de la Institutul Teologic Baptist din București am ales să-L lăudam pe Dumnezeu prin viețile noastre, iar 1 octombrie reprezintă începutul unui nou an universitar în care putem face ceea ce ne-am propus. Mesajul de salut a fost adus de rectorul Institutului Teologic Baptist din București, Conf. univ. Dr. Daniel Mariș.

A urmat un moment de închinare a studenților și cadrelor didactice de la ITBB și FTB alături de musafirii de la Uniunea Baptistă din Virginia, SUA, cu care UBR este în parteneriat.

Mesajul biblic a fost transmis de către Craig Waddell care folosind un pasaj din cartea Iona a încurajat studenții și profesorii la o experimentare personală a harului lui Dumnezeu, precum și la o dragoste și slujire față de aproapele.

În încheiere fratele rector a declarat deschis noul an universitar și a anunțat serviciul divin special de după amiază, duminică 11 octombrie 2015, la Biserica Creștină Baptistă Golgota din București, când studenții ITBB și FTB vor sărbători în cadru festiv noul an academic.

Sursa: istorieevanghelica.ro