DESPRE CAZUL PENAL ÎMPOTRIVA SOȚILOR BODNARIU? NU-MI VINE SĂ CRED CĂ ESTE ALTCEVA DECÂT O CAMPANIE DE PR INTERN! AR FI PREA DE TOT…

IMG_6211Reîntregirea familiei Bodnariu a demonstrat clar trei lucruri:

  1. Cazul a fost neîntemeiat, capetele de acuzare grosolan exagerate, dovezile de abuz inexistente, sistemul serviciilor de protecție a copilului (Barnevernet) total descalificat etic, moral și profesional!
  2. Norvegia a înțeles că nu poate face la nesfârșit față valului de proteste și mutilării imaginii și statutului său internațional! Cum am mai spus, durerea de a fi ținut copiii în captivitate a ajuns să fie mai mare decât cea de a-i elibera!
  3. Sistemul odios Barnevernet este într-o luptă disperată pentru supraviețuire, din moment ce a fost discreditat chiar în ochii propriei națiuni!

Din păcate, așa cum am anticipat, asemenea structuri opresive nu pot fi reformate ci doar demolate.

Nu îmi pot imagina un scenariu prin care Norvegia să ceară extrădarea părinților Bodnariu, decât dacă cineva într-o poziție de maximă autoritate acolo și-a pierdut mințile cu totul! N-aș dori să le reamintesc la ce ar fi trebuit să se aștepte, dar dacă trebuie…

În loc să folosească – așa cum li s-a recomandat – răgazul oferit pentru a revizui și îndrepta alte cazuri morfolite de monstrul norvegian Barnevernet, demonstrându-și astfel bunăvoința de a îmbrățișa reforma, dumnealor norvegienii s-au dus iar la tabelul cu x și 0, joc pe care le-am spus demult că nu-l jucăm!

Ca să închidem cercul, nu-mi pot închipui nici în cel mai întunecat coșmar (nu al meu) că autoritățile române ar îndrăzni să considere extrădarea familiei Bodnariu!…

Iar dacă se dovedește a fi fost doar o zvâcnire de orgoliu din partea norvegienilor, un pic de spălare pe față, adică ceva PR pentru consum intern: gata, v-ajunge!

Cristian Ionescu

IMG_6211