Din nou sărbătoare la Nashville TN.

Sâmbătă 20 octombrie 2012, prin harul şi mila lui Dumnezeu, Biserica Baptistă Română din Nashville a îmbrăcat haine de sărbătoare cu ocazia unui Botez Nou Testamental. Ne-am bucurat cu toţii, împreună cu cerul  întreg alături de Andrew Fiscu şi Celine Tranca, cei care au încheiat legământul cu Domnul Isus.

În providenţa lui Dumnezeu l-a amvonul bisericii s-au aflat trei păstori care au slujit de-a lungul timpului Biserica din Nashville: Mark Hobafcovich, Ciprian Baltă şi Timotei Miu.

 Într-o atmosferă caldă şi binecuvântată a fost predicat Cuvântul Sfânt de fraţii păstori Mark Hobafcovich şi Ciprian Baltă după care actul botezului a fost oficiat de către fraţii Mark Hobafcovich şi Timotei Miu.

Evenimentul a fost încununat de cântările grupului de închinare, ale tinerilor şi orchestrei de mandoline… Pentru momentele de har petrecute de biserică alături de fraţii musafiri români şi americani prezenţi într-un număr frumos, dar şi pentru frumoasa mărturie a întoarcerii la Domnul a celor doi tineri nu putem spune decât că :

“Domnul este mare şi foarte vrednic de laudă.” (Psalmul 96:4)

Pastor  Timotei Miu