Diversitate muzicală la întrunirea Consiliului Federatiei Europene Baptiste

1658672_10152340881556931_6576845891768966819_oPeste 130 de cântăreți au adus lauda si onoare lui Dumnezeu la deschiderea ședinței Consiliului Federatiei Europene Baptiste, desfășurată in premiera in Romania. Un cor mixt, o fanfara, o orchestra de mandoline si un grup de lauda si închinare au prezentat diversitatea muzicii cantate astăzi in Bisericile Baptiste din tara noastră.

Cuvântul de bun venit a aparținut pastorului Otniel Bunaciu, presedintele Uniunii Baptiste din Romania si președinte al Federatiei Europene Baptiste.  O prezentare a baptistilor europeni a fost făcută de Tony Peck, secretarul general al Federatiei, iar pastorul Ionel Tutac, secretarul general al Uniunii Baptiste din Romania, a făcut prezentarea unui documentar despre miscarea baptista din tara noastră. Au salutat prezenta liderilor baptisti la București: Robert Negoita-primarul sectorului 3 al capitalei, Virgil Achihai-președintele Aliantei Evanghelice, Marius Munteanu-presedintele Uniunii Adventiste, Ioan Ceuță-presedintele Adunărilor lui Dumnezeu, Daniel Maris-rectorul Institutului Teologic Baptist, Cornel Boingeanu-presedintele Comunității Baptiste București.

La eveniment au fost prezenți cei 3 parlamentari baptisti: Florica Chereches, Ben Oni Ardelean si Ioan Iovescu, care i-au salutat pe participanți. Consiliul Federatiei Europene se desfășoară in perioada 24-27 Septembrie la Rin Grand Hotel din București.