Doua noi aparitii editoriale

Asa cum a fost anuntat, Vinerea trecuta (3 Oct.), a avut loc lansarea a doua aparitii editoriale semnate de John Mac Arthur:Foc Strain si Un tata care arata calea.

Cartea Foc Strain ( Multimedia, Arad) cauta sa dea raspunsuri biblice la intrebari importante despre persoana si lucrarea Duhului Sfant in zilele noastre cum ar fi : “Ce spune Dumnezeu despre cei care prezinta Duhul Sfant intr-un mod cu totul eronat? Cine schimba adevarata inchinare in izbucniri haotice produse de o stare de extaz irationala? Cine inlocuieste Evanghelia biblica cu iluzii desarte despre bogatie si sanatate? Cine pretinde ca profeteste in Numele lui Dumnezeu si totusi vorbeste eronat; cine vinde sperante false celor disperati pentru milioane de dolari?”

Este o carte neconfortabila pentru multi ( deoarece prezinta adevarul gol-golut) dar necesara in aceste vremuri chiar in mediul evanghelic romanesc. Poate nu vei fi de acord cu toate opiniile autorului, dar analiza lucida, argumentatia biblica ale acestuia sunt greu de combatut.

Cealalta carte, Un tata care arata calea este adresata tatilor care vor sa se ridice la inaltimea asteptarilor lui Dumnezeu cu privire la rolul lor in familie: acela de deschizator de drumuri, de lider spiritual al familiei lor. Este o carte simpla, extrem de argumentata biblica si care contine aplicatii practice deosebit de impotrante. Cartea contine si intrebari de discutie, fiind utila atat in studiul personal, cat si pentru grupurile mici.

Pentru cei care doriti sa intrati in posesia acestor doua titluri, va rog sunati la telefon: 0744767503 (Marius Birgean) sau sa scrieti pe adresa:marius.birgean@gmail.com.
Deasemenea, daca doriti sa promovati aceste carti in bisericile sau comunitatile din care faceti parte, va rog sa ma anuntati.

Pretul de distributie este urmatorul:
Foc Strain –30 RON; Un tata care arata calea– 20 RON