Douăzeci de tineri din Timișoara au slujit de Rusalii în Oltenia…

4Un grup de tineri din mai multe biserici din Timișoara și împrejurimi, au slujit sâmbăta și duminică în mai multe localitați din Oltenia: Filiași, Răcarii de Jos, Răcarii de Sus, Tatomirești și Coțofeni. Au vestit Evanghelia pe stradă, de la casă la casă și în biserici. Ciprian Pleșa, liderul grupului spune:”a fost una din misiunile foarte frumoase…pe 38 de grade afară, Dumnezeu a fost cu noi…a fost o ieșire binecuvântată…trei persoane s-au hotărât pentru botez.”

Dorința lui Ciprian și a celorlalți tineri din Timișoara a fost să continue Ziua Mondială de Evanghelizare și să repete experimentul din 28 Mai în cât mai multe locuri. Este de apreciat si implicarea fraților și surorilor din Filiași și zonă. Practic, a fost o lucrare făcută împreună pentru mântuirea păcătoșilor și pentru gloria lui Dumnezeu. Să nu uităm provocarea și promisiunea Domnului Isus:

“Voi însă veți primi putere atunci când va veni Duhul Sfânt peste voi și-Mi veți fi martori în Ierusalim, în toată Iudeea, în Samaria și până la marginile pământului.” (Faptele Apostolilor‬ ‭1:8‬)

Domnul Isus și-a împlinit promisiunea, Duhul Sfânt este cu noi și în noi, rămâne ca noi să acceptăm provocarea “veți fi martori” și să implinim porunca “faceți ucenici”.

Samy Tuțac