Cristos s-a născut!

Dragi frați și surori în Cristos,

Cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns și anul acesta în pragul sărbătorii Întrupării Domnului Isus Cristos. Este bine să ne amintim că El este adevăratul motiv al acestei sărbători minunate și îndrăgite de noi toți. Este bine să ne amintim cât de mult ne-a iubit Dumnezeu, atât de mult că s-a hotărât să vină la noi în Persoana Domnului Isus Cristos. 

Sărbătoarea nașterii Mântuitorului poate fi trăită la adevărata valoare numai atunci când Cristos este Domnul în inimile noastre, în familiile noastre și în bisericile noastre, reușind astfel să fim sarea pământului și lumina lumii. De asemenea, valoarea sărbătorii este cu atât mai mare, cu cât vom căuta să fim buni unii cu alții, smeriți, drăguți, înțelegători, altruiști și gata să fim aproape unii de alții, mai ales de cei care au cea mai mare nevoie de noi. 
 
Crăciunul este frumos cu adevărat pentru cei care au lăsat ca dragostea lui Dumnezeu să le inunde ființele și care fac ca această dragoste să se reverse spre alții. Fiecare zi a Praznicului Întrupării lui Cristos este o ocazie deosebită să primim dragoste sau să oferim dragostea noastră altora. 
 
Crăciun fericit cu Isus! Cristos s-a născut! 
 
Pastor Samy Tuțac