Dragilor, a sosit ziua mult aşteptată! 

Diseară, în Sala Polivalentă din Cluj, la orele 19.00, va începe evenimentul în care s-a investit atât de mult: „Sărbătoarea Speranţei”. În semn de apreciere pentru iubirea Tatălui ceresc, plini de recunoştinţă pentru jertfa Domnului Isus, şi cu mult respect faţă de fraţii şi a surorile care au investit sacrificator în pregătirea evenimentului vă invit să rostim împreună măcar o frază din rugăciunea rostită de Domnul Isus Cristos.

În momente istorice, solemne, Mântuitorul a spus: „Tată, a sosit ceasul! Proslăveşte pe Fiul Tău, ca şi Fiul Tău să Te proslăvească pe Tine,” În această zi istorică, să rostim şi noi cu smerenie şi cu îndrăzneală: „Părinte ceresc, a sosit ziua mult aşteptată. Noi am făcut ce am putut, dar schimbarea oamenilor depinde de Tine. Proslăveşte pe Fiul Tău în toţi cei ce vor participa la acest eveniment! În puterea Duhului Sfânt transformă-i prin Evanghelie pe toţi cei prezenţi şi fă-i asemănători Domnului Isus. În felul acesta, poporul Tău se va sfinţii şi înmulţi, iar oamenii vor înţelege că viaţa trebuie trăită în aşa fel ca şi ei să te proslăvească pe Tine!”
 
Ne-am rugat, am lucrat şi acum participăm. Dacă vrei să fi unul dintre cei mulţi transformaţi de Domnul, vino diseară în Sala Polivalentă. Duhul Sfânt va fi la lucru. Dacă nici cum nu poţi fi prezent, rezervă-ţi pentru diseară un timp pentru părtăşie cu Domnul. Vei rămâne uimit de felul în care va lucra Dumnezeu la transformarea ta şi a celor din familia ta.
 
Viorel Iuga