Drama românului din Norvegia lăsat fără cei cinci copii, luaţi din familie cu Poliţia, continuă. Ministerul Afacerilor Externe din România confirmă cazul

646x404 (1)Calvarul lui Marius şi Ruth Bodnariu, o familie mixtă româno-norvegiană rămasă fără cei cinci copii luaţi de Protecţia Copilului din Norvegia continuă. Autorităţile norvegiene au decis, luni, păstrarea copiilor şi intentarea unui proces celor doi părinţi. Nici la o săptămână de la luarea copiilor cu Poliţia, părinţii nu au primit detalii cu privire la acuzaţiile care li se aduc.

Cazul familiei româno-norvegiene Bodnariu Marius şi Ruth,  relatat pe larg de ziarul „Adevărul”, este încă departe de a se fi terminat. La o săptămână de la intervenţia în forţă a autorităţilor norgeviene, care i-au luat familiei Bodnariu copiii cu Poliţia, după ce s-ar fi depus un denunţ în care familia Bodnariu este acuzată de „creştinism radical şi îndoctrinarea copiilor”, cei doi soţi nu ştiu încă detalii cu privire la acuzaţiile care li se aduc. Fratele lui Daniel Bodnariu, care este stabilit în România şi care aduce noutăţi cu privire la situaţia familiei Bodnariu din Norvegia, a anunţat că cei patru copii mai mari ai familiei au fost audiaţi luni de autorităţile norvegiene, care au decis păstrarea copiilor şi deschiderea unui proces.

Citește mai mult: adev.ro/nybbyi